Obertes les inscripcions per la quarta edició del DescoNNecta

Obertes les inscripcions per la quarta edició del DescoNNecta

La convocatòria per presentar-se a la segona edició del DescoNNecta, concurs impulsat des de Lluïsos de Gràcia i el magazine cultural L’Ampli ja és oberta. Fins al 12 de setembre els grups musicals novells amb esperit creador que vulguin començar a fer-se un nom en l’escenari musical català poden presentar-s’hi fent la inscripció a través del web www.desconnecta.cat. El concurs acabarà al novembre amb la final al Teatre de Lluïsos de Gràcia entre els dos grups que hagin estat escollits pel jurat i el públic.

El concurs de bandes repeteix el format de les altres edicions i constarà de dues fases: les semifinals i la final. Entre tots els inscrits fins el 12 de setembre, es realitzarà una preselecció de grups, que s’anunciaran a finals de setembre en una roda de premsa al Bar Perdem el Nord de Lluïsos. Aquest dia també es posaran a la venda les entrades per la Final.

El jurat encarregat de la preselecció està format per professionals de l’àmbit musical i membres dels festivals Canet Rock i Cruïlla, representants del segell discogràfic Bankrobber i membres de l’organització de Lluïsos de Gràcia i de L’Ampli. Les votacions es duran a terme amb el mateix format: 50% públic i 50% jurat. I entre el públic assistent es sortejaran abonaments als festivals que formen part dels col·laboradors del DescoNNecta. Els dos finalistes també rebran abonaments a festivals, assessorament per part d’experts musicals i entraran a formar part del Catàleg del Districte Jove Musical per tal de poder arribar a participar en les Festes  de Gràcia tocant en algun carrer o plaça. L’any passat el grup Capromoscow va tocar a la plaça del Folch per festes de Gràcia i enguany ho farà el Grup Anairam, guanyadors de la tercera edició.

El DescoNNecta originàriament va començar com un cicle de música de petit format per a joves músics d’entre 14 i 22 anys. Des de fa 4 anys el concurs va dirigit a grups formats per músics majoritàriament menors de 25 anys  però mai que superin els 29 anys.

El 2018 The Crab Apples van ser el grup escollit per tocar a la Final i Brush i Anairam els hi van fer de teloners. L’any 2017 els semifinalistes van ser Capromoscow i Mi primer yo, que van actuar abans de Nueva Vulcano i en la primera edició Snozee i Wood van compartir escenari amb Joan Colomo.

Deixeu el vostre comentari