Coneixeu les propostes de Terrats en Cultura?

Coneixeu les propostes de Terrats en Cultura?

La proposta de Terrats en cultura de l’associació cultural Coincidències  ens porta a descobrir espectacles en terrats secrets que es desvetllen només poques hores abans de l’espectacle. Des del projecte ens han convidat a fer-vos extensiu un codi promocional per l’espectacle que tenen preparat per divendres dia 5 a les 20:30h en un terrat del barri de Gràcia.

Voleu veure “La hora del ritual” de Juan Carlos Lérida i Marina Monsonís? La proposta barreja dansa i cuina en una fusió molt especial.

La dansa i el flamenc empíric de Juan Carlos Lérida es fusionen en aquesta peça amb els gestos quotidians i els comportaments rituals de l’acte de cuinar. En aquest punt de trobada escènic, Lérida es retroba amb Marina Monsonís, artista transdisciplinar especialitzada en les arts culinàries. Tots dos es deixaran travessar per la temporalitat, els ritmes, els sons, els olors i la fisicitat que comporta aquest acte compartit. Un moment ecumènic i efímer al voltant d’un escenari i d’una taula.

Aquesta peça està inclosa en el procés de creació La liturgia de las horas, una investigació que s’inspira, com a punt de partida, en la simbologia del número 12, i amb una dramatúrgia temporal inspirada en el recorregut de Jesucrist des de l’últim sopar fins a la seva resurrecció. La liturgia de las horas es concretarà en un acte artístic itinerant de dotze hores de duració a partir del treball conjunt de gremis, treballadors i col·lectius que té la intenció d’estrenar-se al 2020.

Una coproducció de Mercat de Les Flors i Asociación Flamenco Empírico.

Dansa i gastronomia
5 de juliol, 20.30 h
Barri de Gràcia

Terrat accessible.

Entrades disponibles al web de Terrats en cultura i amb un descompte promocional especial per a les persones sòcies i amigues de Lluïsos si poseu el codi promocional Terrats2019

Deixeu el vostre comentari