Consulteu les novetats dels tallers de Lluïsos de Gràcia!

Consulteu les novetats dels tallers de Lluïsos de Gràcia!

Els Tallers de Lluïsos de Gràcia tornen al setembre amb novetats interessants que complementen l’0ferta formativa ja habitual. Us hem preparat tallers per a totes les edats i en horaris de matí o tarda per adaptar-nos a les necessitats de totes les persones que voleu aprendre pintura, restauració, història de l’art, fer exercici, ioga o, com a novetat, aprendre a interpretar la música o entendre com vivim l’art d’avui.

Per als més joves seguim apostant pels tallers de teatre, la màgia o l’esport amb judo, l’skate o els patins. La música segueix present amb les classes de piano i de guitarra i també incorporem les manualitats per als adults.

Us animem a fer una ullada a la pàgina de tallers i a venir a les portes obertes del 16 al 20 de setembre.

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 2 de setembre.

La imatge gràfica dels tallers ens l’ha fet en Bernat Casso, membre de la secció Grup de Reflexió entorn a la fe i de la Comissió de Memòria Oral de Lluïsos. 

Deixeu el vostre comentari