Vine a donar sang a Lluïsos de Gràcia el dia 24 de juliol!

Vine a donar sang a Lluïsos de Gràcia el dia 24 de juliol!

El barri de Gràcia de Barcelona comptarà amb diverses campanyes especials de donació de sang el mes de juliol. Un dels punts escollits és Lluïsos de Gràcia que el dia 24 de juliol de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Durant aquest horari es podrà fer donació en el marc de la campanya “Aquest estiu, #GIFvida” que té com a protagonistes l’Ernest, la Laura i la Lorena, infermers i biòloga.

Durant l’estiu, les donacions baixen a tot Catalunya al voltant del 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. És per això que el Banc de Sang ha reforçat les campanyes de donació al juliol i agost per mantenir les reserves en els nivells habituals. Per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària per als tractaments, s’han d’assolir les 35.000 donacions durant els mesos de juliol i agost. I també hi ha previstes 500 donacions només de plaquetes, per tal de garantir que es mantenen tots els tractaments que necessiten aquest component sanguini, molt necessari, entre d’altres, pels malalts de càncer.

Avui queden a Catalunya reserves per 7 dies quan el nivell òptim és de 10 dies. T’animes?

via GIPHY

Deixeu el vostre comentari