Acabem el primer curs amb bona nota en participació del soci

Acabem el primer curs amb bona nota en participació del soci

Durant el primer any de la nova junta, hem presentat i treballat amb els dirigents, els treballadors i els socis i sòcies els eixos de treball i les prioritats de Lluïsos per aquests propers 4 anys.

D’aquest treball n’hem extret prioritats que posarem en marxa a partir del setembre. Volem que tot allò que ens heu fet arribar s’acabi duent a terme en menor o major mesura i ens satisfà molt la resposta que hem rebut per part vostra en les accions participatives proposades.

Així doncs, estrenarem una bústia de suggeriments a la junta, tant física com electrònica perquè ens feu arribar tot allò que vulgueu. Treballarem perquè valoreu totes les activitats i projectes que durem a terme i també, tal i com ens heu demanat, us comunicarem les activitats a través d’una pantalla que hi haurà al fòrum de l’entitat.

Seguirem treballant per la reducció dels residus de l’entitat i aprofundirem en els valors de l’ecologisme, el feminisme, la inclusió i la democràcia, etc. Tant a través d’accions visibles i concretes com a través del consell pedagògic i diversos instruments de formació i reflexió.

Alhora, aprofundirem en el reconeixement i suport al voluntari i buscarem mecanismes perquè tant les seccions com els socis interrelacioneu més entre vosaltres i trobeu més espais per col·laborar i compartir,

Participació, comunicació, valors, interrelació, voluntariat i sobretot qualitat seran els conceptes del proper curs 2019-20.

Deixeu el vostre comentari