El dia 11 de setembre ens trobarem al tram gracienc

El dia 11 de setembre ens trobarem al tram gracienc

El dia 11 de setembre les entitats gracienques ens agruparem al tram 2 i 3. Us animem a consultar la informació i a inscriure’us per tal de fer una bona gestió de la distribució de persones al llarg de tots els trams. A la pàgina web d’Objectiu Independència hi podreu trobar tota la informació.

“Aquest 11 de Setembre, encetem un nou cicle polític, i per això és tan important que tornem a omplir els carrers. Des de la diversitat, ens cal teixir una unitat estratègica que ens permeti portar a terme la independència. I això només serà possible si societat civil mobilitzada, Govern i Parlament caminem junts, si aquest 11 de Setembre tornem a ser-ne molts i omplim de nou els carrers. L’11 de setembre, caminem plegats per aconseguir la independència!”

 

Deixeu el vostre comentari