Vols veure el documental “Ateneus: llavor de llibertat”?

Vols veure el documental “Ateneus: llavor de llibertat”?

El dilluns 16 de setembre a les 19h es presentarà a la Filmoteca de Barcelona el documental “Ateneus: llavor de llibertat” una producció feta per la Federació d’Ateneus i Nosotros Films en la que apareixen algunes seccions de Lluïsos de Gràcia. El documental fa un recorregut per la història dels ateneus a través de cinc etapes ben marcades (l’inici, el creixement, la politització, la repressió i reorganització i la recuperació, la crisi i la reinvenció), amb els testimonis d’algunes persones rellevants del món ateneístic.

En aquest acte la Federació d’Ateneus de Catalunya rebrà el reconeixement de la Generalitat de Catalunya, per la seva aportació al món de la cultura i la cultura popular a través de les gairebé 180 entitats federades per tot Catalunya. I també es presentarà l’eina per mesurar l’impacte social als ateneus amb la presència de l’Honorable consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga i clourà amb un aperitiu i una cova de cava pels assistents.

L’acte és obert a tothom i especialment a les persones sòcies de les entitats membres de la Federació d’Ateneus com és el cas de Lluïsos de Gràcia. Per tal d’assistir-hi només cal omplir el següent formulari.

Deixeu el vostre comentari