Guillem Roma, cap de cartell del DescoNNecta 2019

Guillem Roma, cap de cartell  del DescoNNecta 2019

El DescoNNecta, el concurs de bandes joves organitzat per Lluïsos de Gràcia i el magazín cultural L’Ampli ja té cap de cartell per la quarta edició: Guillem Roma! El jove músic fuig d’etiquetes i formes estandarditzades, però si hem de definir la seva música en destacaríem l’elegància, la frescor i l’optimisme en els ritmes i les lletres. El dia 16 de novembre pujarà a l’escenari de la gran final carregat d’energia i de ganes de compartir-la amb els joves finalistes del concurs.

La quarta edició del concurs de bandes joves repeteix format i constarà de dues fases: les semifinals i la final. Entre tots els inscrits, el total 22 superant de bon tros totes les edicions anteriors, es realitzarà una preselecció de grups, que s’anunciaran el dia 2 d’octubre. Les semifinals són obertes a tothom i es duran a terme els dies 18 i 19 d’octubre al pati de Lluïsos de Gràcia i els dos grups escollits, per votació popular i decisió del jurat en parts iguals, passaran a la gran final.

PRESENTACIÓ DE LA QUARTA EDICIÓ DEL CONCURS

El dia 2 d’octubre el vestíbul de Lluïsos de Gràcia acollirà la presentació de la quarta edició del DescoNNecta. Una des les característiques que diferencia aquest certamen d’altres concursos similars és la mancança de dotació econòmica. L’objectiu dels organitzadors és oferir als joves músics un espai on experimentar, fer contactes amb periodistes i persones expertes del sector musical i poder tocar en un escenari professional amb públic.

Per primera vegada en quatre any el DescoNNecta fa un pas més cap a oferir a aquests joves un valor extra de coneixement i ha organitzat una xerrada amb dos experts del sector musical: Gemma Recoder, programadora musical i directora del Canet Rock, i Jordi Bianciotto, periodista i crític musical. La xerrada començarà a les 19:20 després de la presentació del cartell de les semifinals i serà un acte obert a tothom amb la moderació de Neus Molina, periodista cultural.

Les entrades per la gran final del 16 de novembre ja es poden comprar al web: www.desconnecta.cat 

 

Deixeu el vostre comentari