El Xino-Xano estrena nou curs amb una excursió al Montsant

El Xino-Xano estrena nou curs amb una excursió al Montsant

El dia 6 d’octubre la secció excursionista de Lluïsos, el Xino-Xano se’n va al Priorat a conèixer el Racó del Teix i el Montsant. No és la primera vegada que, per encetar una nova temporada, el Xino-Xano proposa una sortida al Montsant, però per cops que hi anem, sempre ens quedaran racons per a descobrir.

En aquesta sortida us proposem anar al Racó del Teix, un lloc misteriós en el qual es troba un teix centenari que val la pena conèixer.

Durada: 4 hores  30 minuts

Desnivell: 470 m.

Dificultat: Mitjana

L’itinerari transcorre per  graus i camins plens de pedruscall que, en certs llocs, requereixen atenció.

 

PROGRAMA:

Sortida a les 08.00 hores del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Presentació 15 minuts abans.

Anirem per l’autopista AP-7 en direcció Tarragona. Prendrem la primera sortida que indica Reus i seguirem direcció Falset. Passat Reus, trencarem a la dreta cap a Les Borges del Camp i Cornudella; d’aquí surt la carretera que ens durà a La Morera del Montsant. Allí aparcarem i esmorzarem.

A les 10.30 hores puntualment, començarem a caminar.

ITINERARI: La Morera del Montsant – Grau de l’Espinós – Piló dels Senyalets – Pi d’en Cugat – La Cogulla – Racó del Teix – Clot del Cirer (si l’horari ho permet). I retorn a La Morera del Montsant pel Grau de l’Agnet.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 20.00 h, si el trànsit ho permet.

Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano (tel.93.219.39.55) per tal de facilitar una bona organització, i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 17  de novembre del 2019.

Deixeu el vostre comentari