Vols saber com fer carrera en el món de la música?

Vols saber com fer carrera en el món de la música?

El DescoNNecta enguany ha fet un pas més i proposa, als músics participants i a tots els joves interessats en el món de la música, una xerrada on es donaran pistes de com fer carrera en el món musical.

El dia 2 d’octubre a les 19h hi haurà la presentació de la quarta edició del concurs de bandes joves organitzada conjuntament entre L’Ampli i Lluïsos de Gràcia. En aquesta ocasió, a més a més d’anunciar les sis bandes seleccionades d’entre les 22 propostes musicals rebudes, hi ha prevista una xerrada amb dos experts.

L’anhel de molts joves músics és aconseguir el difícil objectiu de viure d’allò que més els agrada. Fer carrera en el món de la música, però, no acostuma a ser fàcil. Si bé les garanties no existeixen resulta evident que hi ha una sèrie de factors que ajuden a aconseguir-ho: tenir la crítica musical del teu costat, haver gravat un disc, comptar amb un bon promotor i/o representant… I, com no, saber prendre les decisions més encertades en cada moment.

És per aquest motiu que us proposem escoltar la veu dels nostres convidats que, donada la seva àmplia experiència, podran donar-vos pistes a l’hora d’afrontar aquest transcendental repte.

Ens acompanyaran la  Gemma Recorder, programadora musical i directora del Canet Rock, i el periodista i crític musical Jordi Bianciotto. La xerrada estarà moderada per la periodista cultural Neus Molina.

La xerrada és oberta a tothom i es farà al vestíbul de Lluïsos de Gràcia a les 19:30h.

Deixeu el vostre comentari