Us donem la benvinguda com a dirigents de Lluïsos!

Us donem la benvinguda com a dirigents de Lluïsos!

Comença el curs i la Junta de Lluïsos vol donar la benvinguda a totes i tots el dirigents de l’entitat: monitors, directors i directores, membres de les juntes de les seccions, entrenadores i entrenadors. L’acte tindrà lloc al Teatre de Lluïsos i comparà amb una petita benvinguda per part del president de l’entitat Rafael Giménez i la junta directiva seguida d’una xerrada. Us hem preparat aquesta activitat amb el títol “Les persones: el talent de les entitats” impartida per Pep Montes, periodista, gestor cultural i consultor expert en el món ateneïstic i associatiu.

Pensem que pot ser de gran profit per totes les persones que treballen de manera voluntària i fan possible el dia a dia de l’entitat.

“Volem començar el curs fent-nos preguntes, sent proactius i revisant les necessitats individuals i col·lectives de cada una de les persones que feu possible Lluïsos”, afirmava la junta. Per això us esperem al Teatre de Lluïsos a les 19h (començarem a les 19:30 puntuals) per compartir una bona estona i créixer plegades.

A totes les persones assistents us hem preparat un obsequi que us ajudarà a posar en valor la vostra tasca.

Benvingudes i benvinguts al nou curs de Lluïsos!

Deixeu el vostre comentari