G3 Teatre és la nova companyia en residències a Lluïsos Teatre

G3 Teatre és la nova companyia en residències a Lluïsos Teatre
Lluïsos Teatre ja té nova proposta de residència artística: “Tomba per a dos” de la companyia G3 Teatre. L’espectacle ha estat seleccionat per Oriol Broggi i Anna Madueño, de la Perla 29, Clara Laguillo de Lluïsos Teatre i Marta Buch de Lluïsos de Gràcia.
En una primera instància van quedar finalistes dos projectes i després d’una ronda d’entrevistes es va acabar seleccionant la proposta de G3 Teatre ja que encaixava més amb la filosofia i els criteris de les residències a Lluïsos Teatre. Ells són una companyia jove, nascuda a l’escola de Teatre Eòlia, amb un projecte per estrenar i amb disponibilitat per aprofitar l’espai al màxim durant els tres mesos en que es desenvoluparà la residència. A més la temàtica és actual i pot arribar fàcilment al públic jove amb una proposta protagonitzada per vampirs que viuen en una societat afectada pel canvi climàtic.
Han començat a assajar a principis d’octubre i estrenaran al gener. Aquesta obra serà l’onzena estrena en residències que acollim a l’entitat i al teatre. En aquests cinc anys s’han estrenat obres com “Trenta-vuit” de la companyia Fils Enredats, fent un repàs a la nostra memòria històrica i una mirada cap al futur on la intel·ligència artificial i el canvi climàtic seran els protagonistes; “Neu” de la companyia Kamaleonik que ha portat l’autisme a l’escenari a través d’una de les seves protagonistes, “Orlando BOOM” de la Cia L’Ostra28 que parlava de la violència de gènere o “Histèriques” de la cia Ramona de Van der Bürg sobre el mite de l’amor romàntic, revisionant el clàssic de les Troianes. També s’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Barcelona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

Deixeu el vostre comentari