Hem donat la benvinguda als dirigents de Lluïsos!

Hem donat la benvinguda als dirigents de Lluïsos!

El teatre de Lluïsos va acollir dimarts 8 d’octubre un acte de benvinguda als dirigents.

És la segona edició d’aquesta proposta que vol acostar la Junta a les persones dirigents (monitores, entrenadores, caps, responsables, directores…) de les seccions i explicar de manera propera els valors de l’entitat i els eixos de treball d’aquest nou curs. Rafael Giménez va dedicar unes paraules de benvinguda i va destacar que l’objectiu d’aquest curs és centrar-se en la qualitat i en educar en valors com el feminisme, la inclusió, la democràcia, la participació i la sostenibilitat. En acabar va llançar una pregunta als assistents: Com us veieu en el futur com a secció?

Per ajudar a prendre valor de la tasca que desenvolupen els i les dirigents es va convidar a fer una xerrada a l’expert en gestió cultural i associacionisme, Pep Montes, que també ha estat gerent de l’Ateneu Barcelonès i periodista. En començar va tenir només elogis per la forma com el funcionament de Lluïsos l’havia impressionat. Només posar-hi els peus havia sentit la confiança, la coherència, la transparència i l’obertura d’una entitat que és a més referent en el seu àmbit.

Als dirigents va llençar un missatge molt clar: “aquí feu cultura en majúscules i teniu un potencial de transformació increïble”.

Durant la benvinguda es van repartir manuals pels nous dirigents i un petit obsequi amb la voluntat de fer més fàcil aquest curs que comença. Si algun dirigent no va poder venir a la reunió, pot passar a recollir l’obsequi a Secretaria.

Deixeu el vostre comentari