Les semifinals del DescoNNecta es concentren en un dia!

Les semifinals del DescoNNecta es concentren en un dia!

Finalment aquest any el DescoNNecta concentrarà les semifinals en un sol dia: dissabte 19 d’octubre amb l’actuació de 4 grups Bright Joy, Jems, Redfall Haze i Maat. Aquesta és la darrera decisió presa per part de l’organització del concurs formada per Lluïsos de Gràcia i el Magazín cultural L’Ampli.

Una de les característiques que diferencia aquest certamen d’altres concursos de bandes és l’absència de dotació econòmica. L’objectiu dels organitzadors és oferir als joves músics un espai on experimentar, fer contactes amb periodistes i persones expertes del sector musical i poder tocar en un escenari professional amb públic. Els guanyadors podran tocar dins de la programació de Festes de Gràcia i els finalistes s’enduran abonaments al Canet Rock i al Cruïlla.

El jurat està format per professionals de l’àmbit musical i membres dels festivals Canet Rock i Cruïlla, representants dels segells discogràfics independents Bankrobber, a més de membres de l’organització de Lluïsos de Gràcia i del magazín cultural L’Ampli. Les votacions es duen  a terme 50% públic i 50% jurat i entre el públic assistent es sortegen abonaments als festivals que formen part dels col·laboradors del DescoNNecta.

Deixeu el vostre comentari