Ja és aquí la cursa d’orientació de Gràcia! No t’ho perdis!

Ja és aquí la cursa d’orientació de Gràcia! No t’ho perdis!

El proper dissabte 9 de novembre es celebra una nova edició de la cursa d’orientació de Gràcia. Aquesta cursa, organitzada pel Club COC i amb el suport dels Lluïsos de Gràcia, arriba a la seva sisena edició. Enguany, la cursa d’orientació forma part del Trofeu Internacional Ciutat (TIC) de Barcelona i es suma a les City Race Euro Tour, un circuit de 9 curses d’orientació per diversos països europeus. El TIC es du a terme el dissabte 9 a Gràcia i el diumenge 10, a Ciutat Vella, totes, en horari de matí. La cursa ja és un èxit de participació amb 400 participants, amb representació de 26 països d‘arreu del món.

La cursa de Gràcia és una oportunitat magnífica per iniciar-se en el camp de la orientació. No es necessita res especial. A través d’un mapa es tracta de buscar les diverses fites que hi ha marcades en el plànol amb el mínim de temps possible. Aquestes fites estan distribuïdes per espais urbans de la vila de Gràcia, el barri de la Salut i el Park Güell.

Els socis dels Lluïsos gaudim d’un preu especial per cadascuna de les curses. La inscripció és de 5 € on inclou l’assegurança temporal (que és obligatòria) i el xip. Les inscripcions, en la categoria d’iniciació, romandran obertes fins el mateix dia de la cursa.

Inscripcions TIC BCN 2019 Iniciació per a NO Federats

Com a novetat, dissabte al matí es faran als Lluïsos uns microsprints, petites curses per dins els espais de l’entitat. Si voleu participar d’una manera més divertida en una cursa d’orientació hi podeu participar tot inscrivint-vos al Fòrum de l’entitat, espai d’acreditacions de la cursa. Els microsprints són d’inscripció gratuïta.

Hi haurà servei de guarda-roba per a tots els participants.

Més informació a: https://ticbcn2019.clubcoc.cat/cat/

Deixeu el vostre comentari