L’Assemblea de Lluïsos aprova els pressupostos i el pla de treball

L’Assemblea de Lluïsos aprova els pressupostos i el pla de treball

Dimecres 20 de novembre unes 60 persones es van reunir al teatre de Lluïsos per assistir a l’Assemblea General de persones sòcies.

Al començament de l’Assemblea en Rafael Giménez, president de Lluïsos, va donar la benvinguda a les persones sòcies i va presentar a la Susanna Armengol, membre de la secció de bàdminton i experta en comunicació que s’incorpora aquest any a la junta com a vocal.

A continuació la Junta va explicar algunes de les activitats que s’han dut a terme en aquest primer any de treball i que es mantindran com a eixos principals de l’activitat de Lluïsos. Arnau Roure, com a referent de temes de sostenibilitat, va parlar de la posada en funcionament de Lafont de Dalt i Lafont de Baix i la campanya de reducció de l’ús del plàstic a l’entitat amb la repartició d’ampolles de llauna entre les seccions esportives. La vicepresidenta Núria Bufurull van parlar de les campanyes de participació en les que es van treballar d’una banda els canals comunicatius dels usuaris de Lluïsos o els valors de l’entitat i que han resultat en una cartellera digital al fòrum (ja en funcionament) i en una bústia de suggeriments que es podrà començar a utilitzar ben aviat. També va posar èmfasi en el projecte de memòria històrica en el que fa un any que es treballa i la Cristina Roda va parlar d’alguns projectes com la Verdinada, Sant Lluís o els Casals i Campus.

Per parlar de l’evolució del creixement dels socis l’encarregat va ser en Xavier Folch que va posar de manifest l’augment d’aquest any amb un creixement de gairebé 100 persones.


La presentació dels números de l’entitat és sempre un dels moments més esperats per part dels assistents amb el tancament de l’any i l’explicació del pressupost previst. El tresorer Arnau Roure va explicar que el tancament era en positiu, els canvis que suposen haver cancel·lat el deute de les obres i la reestructuració dels crèdits. També es va parlar del canvi de quotes que es preveu pel 2020 en la que s’eliminarà les dues quotes extraordinàries de les obres i es repartirà aquest import al llarg de tot l’any. Aquest tema va generar moltes preguntes i alguns dubtes entre els assistents i des de la junta es va explicar que es parlaria amb cada una de les seccions per preveure tots els casos i poder explicar amb detall el canvi a les persones sòcies. Un altre tema que va generar preguntes va ser la reestructuració de les jornades de treball de l’àrea de comunicació i de la coordinació del teatre, amb una ampliació d’hores. Aquesta ampliació també es fa extensiva a la recepció, ja que s’ha optat per obrir l’entitat tot el dia i posar conserge també al migdia. Aquesta ampliació d’horari i hores de personal va acompanyada d’un reforç de la recepció durant les tardes per tal de regular i millorar l’atenció a les persones sòcies i dessaturar les persones de recepció per oferir un servei més de qualitat tant pels mateixos treballadors com per les persones ateses.

Un dels moments més emotius va ser l’explicació per part de l’Anna Hortal de la fase de creació i desenvolupament del nou mural de Lluïsos que presidirà el Fòrum de l’entitat i que marcarà la imatge dels futurs formats de la casa (com per exemple els carnets). Aquest mural és fruit del treball de la junta amb les seccions, els socis i els treballadors per tal de buscar una manera d’aglutinar i transmetre l’essència de Lluïsos que l’artista i il·lustradora Sònia Estévez ha sabut plasmar tan i tan bé.

Les seccions que enguany fan anys, Vent del Nord, Bàsquet Lluïsos, i La Fuga,  van tenir un espai per poder explicar el seu calendari d’activitats i es va recordar el 80è del GMM i el 50è de Sinera.

El president Rafael Giménez va tancar l’Assemblea parlant de futur i dels reptes que afronta l’entitat de cara a la participació, la qualitat i la millora de la comunicació entre seccions, entre la junta i les seccions i entre la junta i els socis. També es va reafirmar la voluntat de seguir implicats en el moment polític i social actual.

Des de la junta es vol agrair l’assistència, participació i implicació de les persones sòcies que fan possible fer cada dia més gran el projecte de l’entitat! Visca els Lluïsos!

Deixeu el vostre comentari