L’Amagatall visita diumenge 1 de desembre la Serra d’en Fotjà

L’Amagatall visita diumenge 1 de desembre la Serra d’en Fotjà

La serra d’en Fotjà és un dels nombrosos paratges naturals que formen part de la serra de Collserola. Espai molt a tocar de la ciutat, té la singularitat de tenir un entramat de camins,  de caràcter selvàtic, que ens sorprèn per estar a tan sols uns metres del brogim de la gran ciutat.

El nostre recorregut comença a la sortida de l’estació de metro de la L3 Valldaura. Des d’allà agafarem la carretera d’Horta a Cerdanyola. Un cop superades les cotxeres de TMB arribem a una rotonda i creuada aquesta agafem un corriol que ens condueix muntanya amunt en direcció al Forat del Vent. És aquesta una petita collada que uneix Barcelona amb Cerdanyola del Vallès, lloc habitual de caminades per la serra.

Podeu descarregar la fitxa de la sortida en PDF aquí.

Inscripcions a través del correu electrònic: info@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari