Vols obrir la teva família? Parlem d’acolliment amb entitats i expertes

Vols obrir la teva família? Parlem d’acolliment amb entitats i expertes
Has pensat mai en acollir un infant o jove tutelat uns mesos a casa teva? Vols saber-ne més sobre projectes d’acolliment?

Volem apropar-nos a la realitat dels infants i joves tutelats sense llar i conèixer de prop dues iniciatives que hi treballen. De la mà de Carme Montserrat i les entitats Punt de Referència i Creu Roja es reflexionarà sobre els infants i joves en situacions vulnerables,  i del què podem fer com a voluntaris directes. Vols obrir la teva família? què implicaria per a tu i per a l’infant o jove?

Dijous 28 de novembre a les 19 hores a Lluïsos de Gràcia
Amb:
Jordi Ripoll, Cap del Servei d’Acolliment familiar de Creu Roja.
Rita Grané, directora de Punt de Referència
Modera: Carme Montserrat, pedagoga i doctora en  Psicologia i Qualitat de Vida  per la UdG
L’acte anirà acompanyat de l’exposició “Mirades de futur”, un treball fotogràfic de diferents joves dins del projecte de mentoria GR16-18 que realitza l’Associació Punt de Referència l’Associació Punt de Referència

Deixeu el vostre comentari