La Fundació Hestia busca voluntaris pel dinar de Nadal

La Fundació Hestia busca voluntaris pel dinar de Nadal

L’11 de desembre la Fundació Hestia organitza un dinar de Nadal per a les persones usuàries. Des de Lluïsos de Gràcia fem una crida al voluntariat per si alguna persona voldria participar en l’acompanyament de persones per anar a aquest dinar. És una gran oportunitat per conèixer les usuàries que en formen part i col·laborar, més endavant, en altres projectes.

El dinar es realitzarà al restaurant Can Vador, al carrer Diputació, 367, a les 12.30. Les funcions dels voluntaris en aquest cas serien d’acompanyament.  Se’ls assignaria un usuari/a i l’haurien d’anar a buscar a la seva residència, portar-lo/la al restaurant i després tornar-lo/la a deixar a la residència.

Les persones que fan de voluntàries estan convidades a dinar.

Deixeu el vostre comentari