Què exposem? “Je suis burkinabé” i col·loqui amb experts

Què exposem? “Je suis burkinabé” i col·loqui amb experts
Dissabte 14 de desembre inaugurem a Lluïsos de Gràcia l’exposició “Je suis burkinabé” de la fundació Alblamoving.
Un recull de fotografies que plasma la vida i el dia a dia dels habitants de la ciutat de Bobo-Dioulasso a Burkina Faso. Escenes de la vida quotidiana i dels projectes de l’associació Ablamoving, però sobretot mirades intenses dels burkinesos i el seu etern somriure. Les fotografies són de Mar Badal, voluntària durant l’estiu de 2017.
I el dissabte 14 de desembre a les 19h a Lluïsos de Gràcia, inauguració de l’exposició amb la xerrada: “L’Àfrica de l’Oest: mirant endavant”. Hi participaran Maria Chalaux, Cooperant especialitzada en acció humanitària i contextos africans; Elisa Roldan, Metgesa i cofundadora de Cultivalia Senegal; Blanca Berga, Psicòloga, cofundadora i presidenta d’Alblamoving i Albert Llorens, Enginyer topògraf, cofundador i tresorer d’Alblamoving.
Seguim amb el cicle “Què exposem?” on aportem una nova mirada a les exposicions que es poden veure quinzenalment a Lluïsos de Gràcia a través d’una xerrada o col·loqui complementari a la mostra.

Deixeu el vostre comentari