Recollida de sacs de dormir per la Comunitat de Sant’Egidio

Recollida de sacs de dormir per la Comunitat de Sant’Egidio

Fins al dia 18 de desembre recollim sacs de dormir a Lluïsos de Gràcia per la Comunitat de Sant’Egidio. Cada any, amb l’arribada del fred, es recullen sacs i mantes amb l’objectiu de distribuir-los entre les persones que viuen al carrer i que, el centenar de voluntari de la Comunitat,  setmanalment atenen o visiten. Com a entitat en volem sumar a aquesta iniciativa i  podreu deixar els sacs de dormir a recepció de dilluns a diumenge.

Sant’Egidio és una comunitat cristiana estesa per més de 70 països i que dedica una atenció especial a les persones sense llar o en situacions de vulnerabilitat. El menjador pels pobres de la Comunitat de Sant’Egidio a Barcelona, es va inaugurar el 9 de novembre de 2013. Mentre que tres dies de la setmana es va a trobar a les persones “sense sostre” al carrer, dimarts i dissabte se’ls invita a seure a taula, al menjador de la “Casa de la Solidaritat”. Més de 1.800 pobres han trobat un lloc d’acollida i un dinar calent, aproximadament unes 300 persones noves cada any. Quan cal, també reben un sac de dormir o una manta, roba d’abrigar per protegir-se del fred de l’hivern, productes d’higiene personal entre d’altres. Entre les persones que trobem el 66% són estrangers i el 34% són de nacionalitat espanyola. Tres de cada quatre són homes, amb una mitjana de 47 anys.

 

2 Comentaris
  • carme catalan 2019 Des 06 / 18:45

    HOLA, HAN DE SER NOUS ELS SACS DE DORMIR???

    GRACIES

    • LLdG 2019 Des 10 / 21:19

      Han d’estar en bon estat.

Deixeu el vostre comentari