L’obra “La Crua Realitat” va fer realitat el somni del Rafa

L’obra “La Crua Realitat” va fer realitat el somni del Rafa
El divendres 13 de desembre Lluïsos Teatre va acollir una estrena molt especial: “La Crua Realitat”, una obra escrita i protagonitzada per en Rafa Valero on explica la seva vivència personal. Ell, perseverant en el seu somni de ser actor, va arribar fa uns mesos a Lluïsos de Gràcia amb una proposta a la qual no vam poder dir que no. Tenia un somni i fins ara se li havien tancat les portes pel fet de tenir una discapacitat i reclamava tenir les mateixes oportunitats que qualsevol altra persona per accedir a estudiar interpretació.
Lluïsos de Gràcia va acollir l’obra en residència al teatre i després d’assajar durant mesos sota la direcció de l’actor Òscar Molina i amb la participació dels actors professionals Maria Colom i David Aixalà, i de l’actriu amateur Elena Lam, divendres 13 arribava el gran dia.
A l’obra no li va faltar de res: moments dramàtics, de comèdia, musicals, amb una intensitat creixent i molt ben estructurada. Els actors, el muntatge, el text, tot va ser molt professional i amb gran potencial amb un ús just i idoni de tecnologia (projeccions en directe) i moments escènics molt cuidats i estèticament molt potents.
La responsable de Lluïsos Teatre, Clara Laguillo, valora l’obra com “molt autèntica i en la que es notava el gran compromís per part de tothom. Un compromís d’estómac”.
La diversitat funcional era l’eix central de la temàtica, però la posada en escena, la professionalitat dels actors i del protagonista van deixar en segon pla la discapacitat com a tal convertint l’obra en teatre inclusiu i motivacional d’altíssima qualitat. Les dues funcions de l’obra van tenir una bona acollida de públic i es preveu que es pugui veure en un futur no molt llunyà programada en altres espais. Felicitats a totes les persones involucrades!

Deixeu el vostre comentari