Que el 2020 sigui un any ple de cultura, lleure i esport!

Que el 2020 sigui un any ple de cultura, lleure i esport!

Feliç 2020! Des de Lluïsos de Gràcia us desitgem un any ple de cultura, lleure i esport!
Quins són els vostres desitjos per aquest nou any que comença? Ens els expliqueu? Envieu un correu electrònic a comunicacio@lluisosdegracia.cat i els publicarem a les nostres xarxes!

 

 

“Espero que enguany consolidem el projecte Lluïsos 2025 i a més enllestim els preparatius per reformar la pista de bàsquet de Lluïsos el 2021. Som, Fem, Innovem Lluïsos!”

Rafael Giménez, president

 

 

 

 

 

 

“M’agradarà que tots sapiguem una mica més les activitats que fan les altres seccions. Crec que és una manera de compartir els valors de la nostra entitat.”

Núria Bufurull, vicepresidenta

 

 

 

 

 

 

 

“Que aquest 2020 Lluïsos sigui més sostenible i tingui un consum més responsable. I esperem que tots els socis i sòcies i amigues de Lluïsos també us fixeu aquest objectiu!”

Arnau Roura, tresorer

 

 

 

 

 

 

“Desitjo que Lluïsos sigui lloc d’acollida, on tothom en surti satisfet d’haver-hi estat i que els presos i exiliats  puguin tornar amb les seves famílies. Bones festes!”

Xavier Folch, vocal

 

 

 

 

 

 

“Que la  participació dels socis de Lluïsos segueixi en augment per assolir els nostres objectius i així trobar el camí per tal de sentir-nos part d’aquesta magnífica entitat.”

Cristina Roda, vocal

 

 

 

 

 

 

“Desitjo uns Lluïsos oberts, amables, respectuosos, col·laboratius, participatius, responsables i feliços! Per un 2020 ple d’entusiasme i projectes nous per a tothom!”.

Anna Hortal, vocal

 

 

 

 

 

 

 

“Que al 2020 tinguem salut i temps per gaudir de la cultura, del lleure i de l’esport. Bones festes!”

Susanna Armengol, vocal

 

Deixeu el vostre comentari