L’exposició “Up! Circ a la plaça” de Pirueta Photo arriba a Lluïsos

L’exposició “Up! Circ a la plaça” de Pirueta Photo arriba a Lluïsos

Exposició col·lectiva de fotografia de circ al carrer de Pirueta Photo mostra la capacitat dels artistes per transformar les places amb els seus espectacles. És el resultat del treball de diferents fotògrafes que amb la idea de poder compartir experiències personals i laborals, inquietuds col·lectives, reflexions i ganes de construir sororitat fotogràfica, s’uneixen en el primer col·lectiu de fotògrafes i videògrafes de circ sota el nom 1.8f.

Han desenvolupat dues exposicions col·lectives la primera EN-FOCS, una exposició fotogràfica sobre la figura de la dona i la identitat de gènere, pensant-la més enllà dels estereotips.

I la segona, l’any 2019 amb Up! Circ a la plaça, una mostra de 30 fotografies que posa en valor l’art del circ per transformar carrers i places quan els artistes arriben amb els seus espectacles.

Up! Circ a la plaça es podrà veure al vestíbul de Lluïsos de Gràcia fins al 15 de febrer de 2020 amb les obres de les fotògrafes: Rakel Cros, Marta G.Cardellach, Clara Pedrol, Lucía Olalla, Piruetaphoto i Marina Suleymanva.

Cartell: fotografia Clara Pedrol. Artista de circ, Antoine Linsale.

Deixeu el vostre comentari