La comunitat de Sant’Egidio ens dóna les gràcies per la recollida de sacs

La comunitat de Sant’Egidio ens dóna les gràcies per la recollida de sacs

La comunitat de Sant’Egidio va rebre els sacs de dormir recollits a Lluïsos amb molta il·lusió i ens van fer arribar unes paraules d’agraïment dient que aquests dies de fred algunes persones podran dormir més confortablement.

Gràcies a totes les persones que vau portar algun sac a Lluïsos!

Sant’Egidio és una comunitat cristiana estesa per més de 70 països i que dedica una atenció especial a les persones sense llar o en situacions de vulnerabilitat. El menjador pels pobres de la Comunitat de Sant’Egidio a Barcelona, es va inaugurar el 9 de novembre de 2013. Mentre que tres dies de la setmana es va a trobar a les persones “sense sostre” al carrer, dimarts i dissabte se’ls invita a seure a taula, al menjador de la “Casa de la Solidaritat”. Més de 1.800 pobres han trobat un lloc d’acollida i un dinar calent, aproximadament unes 300 persones noves cada any. Quan cal, també reben un sac de dormir o una manta, roba d’abrigar per protegir-se del fred de l’hivern, productes d’higiene personal entre d’altres. Entre les persones que trobem el 66% són estrangers i el 34% són de nacionalitat espanyola. Tres de cada quatre són homes, amb una mitjana de 47 anys.

Deixeu el vostre comentari