L’Amagatall visita Les Planes i la zona central de Collserola

L’Amagatall visita Les Planes i la zona central de Collserola

Diumenge 26 de gener torna la sortida de L’Amagatall de Lluïsos de Gràcia. La proposta per aquesta primera excursió del 2020 inclou un nou recorregut per la zona central de la serra de Collserola. Consistirà en un recorregut circular amb inici i final a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de les Planes. La caminada no presenta gran dificultat de desnivell i s’endinsa per pistes amples i algunes més estretes en mig de la salvatge vegetació que ens presenten alguns espais més recòndits de la serra. Aquesta presenta una durada més extensa que anteriors propostes però sense gran dificultat, es calcula que es pot realitzar  en 4 hores i cobreix uns 10 km.

Dia: 26 de gener de 2020

Hora de sortida: 9.30h

Punt de sortida: Sortida FGC Les Planes.

Distància: 10 Km.

Temps estimat: 4h.

Podeu descarregar la fitxa en aquest PDF.

Deixeu el vostre comentari