La celebració del 75è aniversari del Bàsquet Lluïsos de Gràcia ja ha començat!

La celebració del 75è aniversari del Bàsquet Lluïsos de Gràcia ja ha començat!

La secció de Bàsquet de Lluïsos de Gràcia celebra enguany el 75è aniversari de la seva fundació. Divendres 24 de gener a les 19:30 hores el Teatre dels Lluïsos va acollir l’acte oficial que dona per iniciades les activitats de commemoració: ‘Lluïsos 1945-2020’. Al Teatre s’hi van reunir representants d’institucions, entitats i família del bàsquet hi va haver-hi el passi d’un vídeo commemoratiu i que en breu estarà disponible al web de la secció. Els parlaments van donar pas a l’entrega de distintius per a 4 persones que en algun moment de la història han destacat per la seva implicació, col·laboració i aportació a la secció.

En acabar totes les persones assistents es van traslladar a la Pista de Bàsquet per destapar un mural de ceràmica amb un escrit que seguint la tradició està col·locat a la pista i també es va servir un petit refrigeri. Des de la secció es va qualificat l’acte com un dia “ple d’emocions i on tothom va tenir el seu protagonisme”.

Us recordem que  des de fa uns mesos a la pàgina web de Bàsquet Lluïsos, podeu llegir els diferents capítols que han format part d’aquests 75 anys i que s’han anat publicant per temàtica: https://www.basquetlluisosdegracia.cat/75-anys.

Deixeu el vostre comentari