El Rebost Solidari de Gràcia necessita productes d’higiene personal

El Rebost Solidari de Gràcia necessita productes d’higiene personal

A Lluïsos de Gràcia recollim, fins al dia 9 de febrer, productes d’higiene personal pel Rebost Solidari de Gràcia. Ens han demanat col·laboració per recollir sabons, xampú, pasta de dents i paper higiènic. Ho podreu deixar a recepció.

El Rebost Solidari va obrir les seves portes al gener de 2020 i es troba situat al  local del carrer Reig i Bonet,12 des d’on es fa la distribució d’aliments en un espai habilitat com a supermercat. El rebost està obert dimarts i dijous i atent inicialment a unes 200 famílies (400 usuaris). Els usuaris són persones derivades de serveis socials a qui se’ls atorga un número de punts a gastar en aquest establiment. El servei compta amb unes 60 persones voluntàries i els productes del rebost solidari provenen del Banc dels Aliments, de la Unió Europea i de supermercats, forns de pa i botigues de la zona. Entitats i associacions com Lluïsos de Gràcia hi col·laborem puntualment amb recollides de productes que ens demanen específicament.

Vols ser voluntari? Et pots posar en contacte amb el projecte a través del correu electrònic graciaparticipa@gmail.com

El Rebost Solidari és un projecte de Gràcia Participa que des del gener de 2020 ha entrat en funcionament. L’espai serveix de supermercat i es nodreix del Banc dels Aliments, de la Unió Europea i de supermercats, forns de pa i botigues de la zona. També de donacions puntuals com la que estem duent a terme a Lluïsos, ens ajudes?

Deixeu el vostre comentari