Treballem activament per aconseguir reformar la pista!

Treballem activament per aconseguir reformar la pista!

Des de la junta seguim treballant intensament per aconseguir reformar la pista de bàsquet de Lluïsos de Gràcia.

Amb aquest objectiu ens hem reunit amb la gerent de l’institut Barcelona Esports (Susanna Closa), la Consellera d’Esports de Gràcia (Mercè Saltor) i consellers del Districte, el President del Districte i Junts Per Catalunya de Gràcia i ERC Gràcia, per parlar de la necessitat de reformar la pista de Lluïsos.

Ens han visitat a Lluïsos de la Gerent del districte (M Pilar Miràs), acompanyada de consellers, amb l’objectiu de conèixer la realitat de la pista de primera mà. També ens ha visitat Elisenda Alemany, regidora de l’Ajuntament per ERC, per conèixer entitat i problemàtica pista de lluïsos.

Destacar la nostra participació al Consell Municipal ďEsports (presidida per regidor David Escudé i vicepresidència de Gerard Esteve de la UFEC) i al Consell de l’esport de Gràcia.

Deixeu el vostre comentari