La junta fa xarxa

La junta fa xarxa

Com a Junta de Lluïsos hem mantingut trobades i hem participat en reunions per ampliar la nostra xarxa de col·laboració.

El Club Excursionista de Gràcia i Centre Excursionista de Catalunya.

Per buscar complicitats i sinèrgies. L’entitat té ganes de promoure una secció d’excursionisme, on hi fem activitats per jove, per famílies, per amants d’alta muntanya, però ens cal l’acompanyament I complicitat d’un club.

El G6 per valorar les accions que van fer de les entitats de Gràcia per la Marató de TV3 i les altres activitats nadalenques que es van fer a la Pça. de la Vila. Sembla que va ser un èxit de participació tant per entitats com per participació de públic.

Esperem que el Districte en faci una valoració per decidir si de cara a l’any vinent es tornaran a fer les activitats. S’està valorant la possibilitat de fer un àpat solidari per recaptar fons per una causa solidària, al voltant del mes de març.

Com a membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya, hem assistit a la trobada nacional ďAteneus a Tàrrega, participant a la taula rodona com a representant de la territorial del barcelonès. Alhora, assistim al es reunions de la tterritorial del barcelonès.

Finalment, anotar que també hem mantingut reunions amb diverses entitats, com Radars, la Fundació Hestia i la Fundació acidH, per trobar noves vies de col·laboració.

 

 

Deixeu el vostre comentari