Donem suport a la campanya #EnsMovem que reivindica una oferta de mobilitat per caus i esplais

Donem suport a la campanya #EnsMovem que reivindica una oferta de mobilitat per caus i esplais

Lluïsos de Gràcia dona suport a la campanya #ensmovem per reivindicar una oferta de mobilitat en el transport públic que s’ajusti a la realitat dels caus i esplais.  Les sortides i excursions són part del projecte pedagògic que desenvolupen i el transport públic és la forma més sostenible de desplaçar-se. Des del Consell de la Joventut de Barcelona s’ha portat a terme una campanya que té com a objectiu donar visibilitat al malestar de les entitats associatives amb el canvi de tarifa de l’ATM i es demanen:

  1. Tarifes reduïdes per viatges en grup d’entitats del lleure
  2. T-jove fins els 29 anys
  3. T-16 fins els 18 anys

Tal i com expliquen a la web del CJB, la nova política tarifària del transport públic de l’ATM no contempla la realitat de la joventut ni de l’associacionisme educatiu i els canvis impulsats encareixen notablement el cost de les sortides, activitats i excursions.

Dissabte 29 de febrer hi ha prevista una concentració per donar visibilitat a la mobilització. Us animem a fer seguiment de la campanya a través de l’etiqueta #ensmovem i de les pàgines del GMM, l’Agrupament Escolta de Lluïsos o el mateix CJB.

Deixeu el vostre comentari