Lluïsos Teatre acull tres espectacles del Mutis Festival

Lluïsos Teatre acull tres espectacles del Mutis Festival

El Festival MUTIS, de teatre independent i de nova creació ha presentat avui la seva onzena edició que tindrà lloc del 6 al 15 de març. Durant aquests dies es podran veure gairebé cinquanta propostes en quinze espais d’exhibició de la ciutat de Barcelona. Entre aquests espais, per primera vegada, s’hi suma Lluïsos Teatre que, no només participa acollint al seu escenari les propostes del festival, sinó que aporta contingut al MUTIS amb un assaig obert de la companyia en residència.

“L’objectiu del MUTIS” – ha explicat Alba Saura, directora artística del festival- “és fomentar les oportunitats de les noves companyies de creació artística o els grups teatrals amb característiques no professionals que es van trobant amb dificultats per accedir als circuits de promoció teatral de la pròpia ciutat de Barcelona”. Posa especial interès en la promoció de nous llenguatges escènics, la nova creació i el text dramàtic contemporani. El Festival vol ser també un punt de trobada i intercanvi entre artistes per compartir noves maneres de sentir, pensar i fer teatre.

Els espectacles que es podran veure a Lluïsos Teatre són Mi nombre es Macbeth i Kru el 14 de març i Mi robot y yo, el 15 de març. A més a més de les propostes artístiques hi ha previstes activitats complementàries com ara lectures dramatitzades o xerrades. Destaca el III Congrés d’Investigació i Pràctica Escènica, de l’11 al 13 de març,  que se celebrarà a l’Institut del Teatre i que esdevindrà un espai privilegiat de reflexió i investigació sobre la pràctica escènica actual.

Deixeu el vostre comentari