Continuen les reunions de la Comissió Pista per buscar complicitats

Continuen les reunions de la Comissió Pista per buscar complicitats

La comissió de pista ens seguim reunint per treballar el projecte arquitectònic i alhora planificar l’estratègia per a buscar complicitats.

Ens hem reunit de nou amb Ferran Mascarell, president del Districte de Gràcia, i estem planificant reunions amb diversos actors de les Administracions Públiques.

Els arquitectes han mantingut reunions amb la Secretaria General de l’Esport, la Federació Catalana de Bàsquet i Bombers de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, en Rafael Giménez i l’Arnau Roura van assistir a un Plenari extraordinari del Consell d’Esports de Barcelona per treballar sobre el Programa d’Actuació Municipal d’Esports 2020-2023

En la trobada es van apuntar les oportunitats del sector i els reptes del mateix. Es va confirmar que cal comptar amb el teixit associatiu, coneixedor del sector, del territori i de la gestió esportiva. Alhora, es van apuntar els reptes i dificultats dels equipaments esportius de les associacions per adaptar-se les normatives actuals sense perdre la seva idiosincràsia.

Deixeu el vostre comentari