Lluïsos acull estudiants d’Ambientals per dur a terme un projecte sobre consum energètic

Lluïsos acull estudiants d’Ambientals per dur a terme un projecte sobre consum energètic

La junta de Lluïsos de Gràcia hem signat un conveni de col·laboració amb la Facultat de Biologia per acollir estudiants de Ciències Ambientals. En el marc de l’assignatura de 3er de desenvolupament sostenible, els estudiants han de dur a terme una activitat educativa que es diu Aprenentatge  i servei, implementació d’iniciatives que promoguin el desenvolupament sostenible del nostre entorn, que té per objectiu oferir assessorament i planificació a entitats en algun aspecte relacionat amb la sostenibilitat.

Des de Lluïsos sempre hem estat sensibles i pro-actius en aquest camp, pel què aquest conveni ens il·lusiona, per tot el què les estudiants podran aportar. Estem iniciant les primeres reunions, per concretar l’àmbit de les tasques, que aniran a l’entorn del consum energètic i tecnològic.

Aquesta col·laboració ha estat possible ja que, com a entitat, formem part del Consell Innovació Pedagògica, la xarxa educadora compromesa amb la qualitat pedagògica i l’equitat.

Us anirem informant dels avenços i les propostes que ens faran.

Deixeu el vostre comentari