Reunions amb el Consell de l’Agrupament i l’Assemblea de l’esplai GMM

Reunions amb el Consell de l’Agrupament i l’Assemblea de l’esplai GMM
Durant els mesos de gener i febrer la Junta s’ha volgut reunir amb tota l’assemblea del GMM i també amb tot el Consell de l’Agrupament. Hem volgut compartir amb les caps i monitores qüestions per obrir un debat al voltant de les seves seccions: volum de la secció, futur, necessitats… A més a més hem aprofitat per poder saber de primera mà els projectes i objectius d’aquest curs que estan duent a terme.
Les reunions han estat molt profitoses i les dues parts sortim contentes i amb ganes de mantenir la comunicació fluïda. També s’ha aprofitat per explicar la setmana del cigró, una setmana on, caps i monitores, fan vida a l’entitat i aprofiten per treballar a fons temes que en altres ocasions no hi ha temps d’abordar.

Deixeu el vostre comentari