#ALluïsosEnsQuedemACasa: Un repte i una oportunitat!

#ALluïsosEnsQuedemACasa: Un repte i una oportunitat!

Divendres 13 de març, en el moment de plantejar el tancament de Lluïsos de Gràcia, per responsabilitat i compromís, des de la Junta ens anticipàvem en unes hores a tot el que vindria després. Finalment l’entitat va tancar les seves portes divendres a la nit i dilluns es va decretar que els treballadors i treballadores es quedessin a casa fent teletreball.

La nostra principal raó de ser com a entitat, educar en valors a través del lleure, la cultura i l’esport, s’ha convertit en un gran repte. Són moments complicats que ens posen a prova a tots els nivells, físics i mentals. Per això us volem transmetre molts ànims de part de la Junta i els treballadors. Som conscients que cada realitat personal és diferent, però hem detectat que en temps de crisi i dificultat hi ha una cosa que no canvia: la capacitat d’invenció, l’humor i l’enginy!

Hem vist de tot a les xarxes: consells de com treballar des de casa, conciliar amb la família, fer esport, celebrar aniversaris de manera virtual o, fins i tot, crear xarxes de suport mutu per persones soles o dependents.

Des de l’equip de treballadores i la Junta de Lluïsos hem volgut fer-nos ressò d’alguns de les solucions amb les quals ens hem topat per tal de transcendir el confinament físic en el qual ens trobem.

Per exemple el president de l’entitat Rafael Giménez ens ha explicat com ahir va intentar un assaig a distància amb Cor Gregal “No va funcionar pel retard en el senyal, però ens ho vam passar molt bé”. Des de la secció de Bàsquet veiem com comparteixen vídeos d’entrenaments a casa amb el hastag #BlausACasa i també ens ha arribat uns exercicis d’entrenament de Tennis Taula per no perdre la forma mentre estem confinades a casa. I alguns memebres de la coral La Fuga es va connectar per assajar però van acabar compartint una estona de xerrameca.

I tu? Què t’has inventat? Us heu posat d’acord amb la secció per seguir entrenant, assajant, estudiant? Feu-nos arribar per correu electrònic a comunicacio@lluisosdegracia.cat o per les xarxes socials (Instagram, twitter i facebook) amb els hastags #LluïsosDesDeCasa #ALluïsosEnsQuedemACasa

Deixeu el vostre comentari