Mantenir-se en forma des de casa en temps de confinament

Mantenir-se en forma des de casa en temps de confinament

En Medir Tena, professor del taller d’activitat física per a gent gran, ens ha fet arribar algunes recomanacions d’exercicis senzills que podem realitzar a casa en un document elaborat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Més avall també teniu uns vídeos de 15 minuts per practicar a casa!

A més també ens ha fet arribar uns vídeos que des del Col·legi de professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya  s’han elaborat per col·laborar amb el Canal Salut. “Tens 15 minuts per a tu?” aquest és el lema dels vídeo publicats amb recomanacions per seguir en forma des de casa.

Els podreu trobar aquí:

https://www.coplefc.cat/activitat-fisica-i-salut/actualitat/tens-15-minuts-per-a-tu-collaborem-amb-el-canal-salut/1261

 

Deixeu el vostre comentari