Sabies que et pots desgravar la quota de Lluïsos de Gràcia?

Sabies que et pots desgravar la quota de Lluïsos de Gràcia?

A Lluïsos de Gràcia, per ser entitat declarada d’Utilitat Pública i per formar part del Cens de Foment de la Llengua Catalana, tenim desgravacions fiscals importants en la quota de soci. Segons la Llei de Mecenatge la quota és una donació, ja que no es rep res a canvi i, per tant, ens la podem desgravar en el moment de fer la Renda. La desgravació només es pot aplicar a la quota de l’entitat i no es pot fer extensiu a la quota de les seccions, ja que en aquest cas sí que estem pagant per una activitat.

En aquest moment d’excepcionalitat per culpa del confinament del Covid-19 s’ha fet una modificació de la quota puntual amb una reducció del 25% essent doncs de 14,25€. L’aplicació de la desgravació es farà igualment tal com es fa i se seguirà fent amb els 19€.

Com funciona la desgravació? 

  • Si les teves dades són correctes, automàticament la desgravació apareix a l’esborrany de la declaració de la Renda i no cal demanar el certificat.
  • Actualitza les teves dades fiscals i assegura’t que et dedueixes la teva quota de soci (Nom i Cognoms i DNI del titular que paga).
  • Et recomanem que si més d’un membre de la família sou socis de Lluïsos, ens pregunteu a secretaria com podeu fer per deduir-vos el màxim (si cada quota de soci és pagada per un contribuent diferent, se us deduirà molt més!).

Informació deduccions fiscals:

150€ primers: deducció del 75% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 90%

La resta d’€: deducció del 35% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 50%

Informació del què realment pagues de la quota de soci de Lluïsos durant un any:

Quota mensual: 19€ —> reals a pagar 4,5€ et retornem 14,50€

Deixeu el vostre comentari