Connecta’t: tot el que necessites saber de Lluïsos al butlletí i les xarxes socials

Connecta’t: tot el que necessites saber de Lluïsos al butlletí i les xarxes socials

Aquests dies, més que mai, les xarxes socials i els butlletins electrònics s’han convertit en les eines de connexió entre l’entitat i les persones sòcies, alumnes i amics de Lluïsos de Gràcia.

Si encara no ens seguiu, podeu fer-ho a Twitter, Facebook i Instagram.

Cada dimecres a les 17h enviem un butlletí d’actualitat, agenda i novetats de l’entitat i les seccions. Si voleu rebre el butlletí electrònic, podeu registrar-vos en aquest enllaç. Si ja hi esteu inscrits però per algun motiu no el rebeu pot ser que:
  1. Si creus que ja ets a la llista d’enviament però no el reps, comprova que no vagi al correu brossa o a la safata “Promocions” del gmail.
  2. Si ja has comprovat que, efectivament, no el reps, et pots inscriure a través d’aquest enllaç: Butlletí Lluïsos de Gràcia
  3. Si a l’enllaç et diu que el correu ja és a la llista, però tot i això continues sense rebre’l, pots escriure directament a comunicacio@lluisosdegracia.cat amb l’assumpte “Inscripció al butlletí de Lluïsos” i comprovarem quin és el problema i t’afegirem al butlletí.
Si coneixeu alguna persona que pot estar interessada a rebre el butlletí, podeu fer-li arribar la informació perquè s’hi inscrigui!

Deixeu el vostre comentari