Compartim la cultura que ens emociona: Fem i volem recomanacions!

Compartim la cultura que ens emociona: Fem i volem recomanacions!
Volem fer-vos arribar més recomanacions culturals de la Junta de Lluïsos per passar aquests dies de confinament però també ens agradaria molt rebre’n de vostres. Quin llibre o pel·lícula ens recomanaries? Què has vist, escoltat o llegit últimament que t’ha marcat i vols recomanar?
El president de Lluïsos de Gràcia, Rafael Giménez es reconeix com un fan absolut del director de cinema Christopher Nolan i ens recomana Memento, Origen, DunquerqueInterstelar, i explica que “fins i tot la trilogia de Batman que ha dirigit és genial”.

L’Arnau Roura, tresorer de Lluïsos, ens recomana aturar-nos un segon per llegir poesia. “Recomano Albert García Elena, un poeta actual i que té un llibre preciós La saliva dels morts. I Bruna Generoso també poetessa actual amb On has deixat la veu? poesia necessària per aquests dies”.

Si ens voleu fer arribar recomanacions de llibres, poemes, discos, músics, pel·lícules, documentals, ho podeu fer a través del correu electrònic comunicacio@lluisosdegracia.cat, deixant un comentari en aquesta entrada o etiquetant-nos a les xarxes. Entre totes compartim la cultura que ens emociona.

Deixeu el vostre comentari