Els projectes de Lluïsos no s’aturen: màgia, música, titelles i molt més!

Els projectes de Lluïsos no s’aturen: màgia, música, titelles i molt més!

Aquests dies, gràcies a les múltiples eines telemàtiques, hem pogut mantenir reunions per encarar els projectes de Lluïsos: els casals d’estiu, el DescoNNecta, el Màgicus i la nova temporada de titelles de Lluïsos Teatre!

En concret ens hem reunit amb els voluntaris del Màgicus i el nostre director artístic, l’Albert, per tal d’encarar l’onzena edició que inclourà algunes novetats i canvi en el format del concurs de joves mags.

Pel que fa al DescoNNecta estem tancant una col·laboració amb l’associació cultural i segell discogràfic The Indian Runners que, si tot va bé, se sumen al projecte. Aquesta incorporació ens aportarà també novetats i sorpreses que ja explicarem més endavant.

Pel que fa al Casal d’Estiu i el Campus ja tenim les dates, la temàtica i els monitors, però ens esperarem a obrir les inscripcions per veure com evolucionen les mesures de confinament en les següents setmanes.

I quant a programació de titelles a Lluïsos Teatre pel curs 2020-21 estem començant a tancar les propostes. La Clara Laguillo, responsable del teatre, ja fa dies ques s’ha posat en contacte amb les companyies de titelles i nadons i aviat us podrem presentar el nou calendari. En tenim moltíssimes ganes!

Deixeu el vostre comentari