La Junta es manté activa amb reunions virtuals setmanals

La Junta es manté activa amb reunions virtuals setmanals

La junta de Lluïsos ha mantingut cada dimarts, des de l’inici del confinament, reunions virtuals per analitzar els impactes del coronavirus en les activitats de l’entitat, l’estat de l’economia i de l’ERTO, així com avançar en els projectes que es mantenen vius o amb previsió de fer-se.

Alhora, s’està molt pendent de les seccions, els tallers i les persones sòcies i s’ha establert que setmanalment es duguin a terme reunions entre els presidents de les seccions i els enllaços de la junta per tal de confrontar la situació. En aquestes trobades s’han explicat les maneres enginyoses com les seccions han anat resolent la distància física i s’han pogut fer assaigs virtuals, activitats, entrenaments i proposar reptes. Ens encanta veure la capacitat d’adaptació i resiliència de les seccions!

Deixeu el vostre comentari