Donem suport als mitjans de comunicació locals de Gràcia!

Donem suport als mitjans de comunicació locals de Gràcia!
En temps de confinament, en què la distribució dels diaris gratuïts en paper ha quedat aturada o molt limitada, els mitjans locals en paper com L’Independent de Gràcia o Ràdio Gràcia, segueixen treballant per oferir una cobertura informativa de qualitat. Per això des de Lluïsos de Gràcia fem una crida i us animem a totes a què, ara que no podem recollir el diari en paper als comerços i entitats, seguiu consultant la informació a través de la seva pàgina web. Cada divendres podreu descarregar L’Independent en PDF de forma gratuïta.
D’altra banda Ràdio Gràcia continua emetent per la FM 107.7 i on-line. Es pot seguir en directe o a la carta descarregant els podcasts a barcelona.cat/radiogracia
Fem xarxa i fem barri!

Deixeu el vostre comentari