El Joan i l’Àngel del Bar Perdem el Nord fan menjar per emportar a La Martina!

El Joan i l’Àngel del Bar Perdem el Nord fan menjar per emportar a La Martina!

Una notícia que ens va fer molt feliços a Lluïsos és saber que l’Àngel i el Joan, del Bar Perdem el Nord i que a l’octubre inauguraven un nou restaurant al barri, La Martina, obriran per emportar. Ahir anunciaven que ja es poden fer els encarrecs per recollir el menjar per emportar al seu local del Carrer Martí cantonada amb Vilafranca.

Davant la situació d’incertesa que vivim i sense saber del cert quan podrem tornar a obrir els nostres bars i restaurants, aquesta notícia ens alegra moltíssim. Tenim moltes ganes de tornar a provar els deliciosos platets i les imprescindibles croquetes, braves, bunyols o l’ensaladilla i esperem poder veure el Perdem el Nord obert ben aviat també!

Segiu-los a les seves xarxes socials!!

Deixeu el vostre comentari