A poc a poc, caminem cap a la reobertura de Lluïsos

A poc a poc, caminem cap a la reobertura de Lluïsos

En aquests gairebé dos mesos de confinament des de la Junta hem seguit molt atentament totes les informacions referents a les diferents fases de desescalada. A mesura que hem anat coneixent les novetats ens hem anat plantejant com i quan tornar a obrir la nostra entitat, amb, això sí, un munt d’incerteses a causa de la manca d’informació específica i les variables que ens poden afectar pel fet de ser un equipament de les nostres dimensions i que acull tants tipus de públics i activitats.

Primerament, volem tenir una previsió feta per la reincorporació dels nostres treballadors i treballadores afectades per l’ERTO que vam activar l’1 d’abril, en funció de les necessitats graduals que anirem incorporant.

També volem preveure quin és el límit d’aforament que podem gestionar de forma segura, els fluxos de persones d’entrada i sortida, moviments interns i ocupació dels espais habituals. I les mesures de seguretat que cal aplicar, com distàncies mínimes, gel desinfectant per a les mans, mascaretes, mampares, neteja i desinfecció, com també el cost econòmic tot plegat.

Per tot això, hem engegat una nova ronda de trobades amb les Juntes de les seccions, per tal d’entendre les seves necessitats i plans per acabar el curs actual i per al retorn del curs vinent, i poder fer el mapa d’aquestes activitats i plans amb els espais que disposem.

També hem fet trobades amb les treballadores i tenim previst fer-ne amb el Bar Perdem el Nord, i obrir converses amb tallers, els lloguers matinals (Femarec, Pere Tarrés, etc.).

Finalment estem fent reunions amb l’administració (el Districte principalment, però també amb Salut Pública, Protecció Civil, Federacions de diferents àmbits de cultura, lleure i esports), per recollir directives i models per preparar-nos de cara a aquest moment tan esperat de reobrir Lluïsos.

En la mateixa línia, com ja heu vist anunciat estem preparant el Casal d’Estiu, el Campus esportiu i el Casal de Robòtica. Estem pendents de saber exactament quines mesures haurem d’aplicar per garantir, no només una activitat de qualitat com cada any, sinó també una activitat segura. Totes les famílies han de poder confiar en la manera de fer dels Lluïsos de Gràcia com una entitat responsable amb la seva mainada i per això aplicarem totes les mesures necessàries segons les diferents fases i restriccions que s’aplicaran a la ciutat de Barcelona.

Com sempre, agraïm la vostra implicació amb l’entitat i esperem que totes estigueu bé. Tenim moltes ganes de poder tornar a obrir les portes, amb seguretat i garanties, per això seguim treballant des de casa incansablement per fer-ho possible.

La Junta de Lluïsos

Deixeu el vostre comentari