Inaugurem un espai virtual a Lluïsos: La Junta respon en directe!

Inaugurem un espai virtual a Lluïsos: La Junta respon en directe!

A Lluïsos de Gràcia ens fa molta il·lusió inaugurar un espai virtual de trobada amb la Junta on les seccions i les persones sòcies podreu accedir i fer preguntes, resoldre dubtes o participar en debats! Volem que sigui un espai de trobada on compartir i generar debats.

Us convidem a la inauguració de l’espai que tindrà lloc dimarts 26 de 18:00 a 18:45h en aquest enllaç:  https://meet.jit.si/LluïsosVirtual. Durant aquesta estona la Junta respondrà tots els dubtes que tingueu sobre el futur de Lluïsos i el retorn a l’activitat de les seccions. Podrem conversar i veure’ns les cares.

Aquesta habitació virtual quedarà a disposició de qui vulgui utilitzar-la i servirà per generar altres activitats i xerrades que us anirem explicant.

Us hi esperem!

Deixeu el vostre comentari