Les treballadores i treballadors de Lluïsos tenim moltes ganes de tornar a l’entitat!

Les treballadores i treballadors de Lluïsos tenim moltes ganes de tornar a l’entitat!
Ja fa 10 setmanes que vam tancar les portes de Lluïsos de Gràcia amb la incertesa i la preocupació de no saber el que ens esperava ni de saber quan tornaríem. Ara que ja hem canviat de fase i que em pogut començar a retrobar-nos amb familiars i amics, encara queden moltes preguntes sense resoldre, però tenim la certesa que ens podrem veure ben aviat.
Les treballadores i treballadors de Lluïsos us trobem a faltar. Els riures, els assajos, el caos a la recepció, les preguntes, les entrades i sortides, les claus perdudes, les claus retrobades, les sales ocupades, les sales equivocades, les peticions extraordinàries, els correus rebuts i els enviats, les no respostes… Sí, encara que sembli mentida trobem a faltar tot això i tenim moltes ganes de tornar a omplir de vida l’entitat.
A la imatge podeu veure alguns dels missatges que, des dels treballadors, volem enviar a Lluïsos i a totes les persones sòcies i que formaran part del Mosaic de bons desitjos que farem per celebrar el nostre #SantLluísVirtual.
Us volem animar a fer-nos arribar també les vostres fotografies amb un desig escrit per a Lluïsos. Com ho podeu fer? Doncs escriviu el desig o missatge en un paper us feu una foto amb ell i ens l’envieu abans de l’1 de juny a comunicacio@lluisosdegracia.cat o a info@lluisosdegracia.cat
Fem Lluïsos i seguim bategant!

Deixeu el vostre comentari