Participem a la xerrada “Barris contra el canvi climàtic”

Participem a la xerrada “Barris contra el canvi climàtic”

Dijous 28 de maig Lluïsos de Gràcia participem en una xerrada dins del cicle Primavera Verda Virtual: “Barris contra el canvi climàtic”. Aquesta xerrada vol mostrar l’experiencia de 5 barris de la nostra ciutat que están desenvolupant projectes, campanyes o processos participatius en la línea de treballar per uns barris i unes ciutats més sostenibles.

TAULA RODONA ON LINE: “BARRIS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC”

Dijous 28 de maig a les 19h

Els barris de la nostra ciutat estan prenent consciència del seu paper en la lluita ciutadana i col·lectiva per transformar-la en un lloc més habitable i saludable i per mitigar els efectes negatius del canvi climàtic. Amb la participació de representants de Lluïsos de Gràcia, Taula comunitària del Coll, Comissió Ecològica de Casa Orlandai, Plataforma d’afectades per l’Eix Verd de Vallcarca i Eixample Respira.

Després de la presentació, obrirem un espai de debat amb les preguntes del públic. La xerrada es retransmetrà en directe a través del canal de youtube del Centre Cívic El Coll – La Bruguera.

 

Deixeu el vostre comentari