La Coral Vent del Nord ha fet un vídeo per recordar el confinament

La Coral Vent del Nord ha fet un vídeo per recordar el confinament

La Coral Vent del Nord ha editat un vídeo on apareixen tots els seus membres i cantaires i en el que comparteixen una partitura de “Les Choristes” i de fons la interpretació d’un fragment de la pel·lícula The Corus. Aquesta obra havia de ser el treball de final de curs de la cora que va quedar interromput per la pandèmia del coronavirus.

L’objectiu d’aquest document és “tenir un record d’aquesta estranya situació en la que encara ens trobem i de la qual esperem sortir-ne aviat i no tornar-hi”.

https://youtu.be/0s9ktqbza-o

Ens la comparteixen amb un missatge d’optimisme i esperança.

El vídeo ha estat muntat pel Gerard Escòlies, fill i nebot de l’Eva i l’Esther Martínez, a qui agraïm molt la seva col·laboració.

També ens han fet arribar el cartell del viatge a la Catalunya Nord que van haver d’anul·lar a causa del confinament. Per tenir un record han realitzat un muntatge amb les imatges dels cantaires que juntes conformen la imatge de Pau Casals.

Deixeu el vostre comentari