Ens adaptem a les normatives sanitàries i elaborem protocols de prevenció

Ens adaptem a les normatives sanitàries i elaborem protocols de prevenció

Estem adaptant l’entitat per tal d’obrir les portes al setembre amb totes les garanties sanitàries i d’higiene per evitar contagis. Les mesures s’estan elaborant i avaluant seguint les directrius i normatives sanitàries recomanades per a entitats. Instal·larem mampares protectores, senyalística nova, disposarem de protocols de desinfecció i fornirem gel hidrològic per a les mans.

 

El més important i fonamental però, seran els protocols que haurem de seguir totes les persones que accedeixin a Lluïsos. Us farem arribar les noves directrius i us demanarem respectar les normatives per tal de garantir la seguretat de totes les persones que treballem i accedim a l’entitat.

 

La mascareta i la higiene de les mans seran les principals normes, però caldrà respectar certs protocols a les sales i als espais comuns. Els protocols per accedir al teatre també canviaran i estem treballant-hi per tal que siguin clars i assumibles per a tothom. Us ho anirem explicant més endavant.

Deixeu el vostre comentari